Kabelmanagement

Kabels op en rond de computerwerkplek zijn op ieder kantoor een bekend probleem.

Ondanks de intrede van moderne draadloze technieken hebben we op iedere moderne kantoorwerkplek te maken met een veelvoud van kabels. Steeds vaker vormt deze werkplekbekabeling een onbeheersbare kabelspaghetti en brengt daardoor een gevaarlijke situatie met zich mee.

Goed uitgevoerd kabelmanagement voorkomt dit niet alleen, het doet zoveel meer.

 

Wanneer de data en elektriciteitskabels op de juiste manier weggewerkt of gebundeld zijn, zijn werkplekken gemakkelijker schoon te maken, waardoor stof niet de kans krijgt zich te nestelen. Hierdoor wordt de kans op brand gereduceerd, systemen lopen sneller voor een langere periode en ze kunnen beter beheerd worden door het IT personeel. Ook krijgt het kantoor globaal een nettere indruk.

 

Kortom, redenen genoeg om te kiezen voor kabelmanagement oplossingen.

 

Veel bedrijven investeren in een inspirerende werkomgeving.

Het netjes wegwerken van kabels wordt echter vaak vergeten of nagelaten. Hierdoor is het eindresultaat rommelig en wordt een gedeelte van uw investering teniet gedaan. Door een minimale investering per werkplek te doen, zorgt KLUSPOINT voor het puntje op de i. KLUSPOINT heeft een zeer uitgebreid assortiment kabelmanagement producten. Van aansluitsnoer tot stekkerdoos, van CPU houder tot TFT arm, van CAT. 6 netwerkkabel tot verlengkabel.

 

KLUSPOINT zorgt voor een gedegen advies, een scherpe offerte, en monteert tegen scherpe tarieven. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met diverse kabelmanagement projecten.

 

KLUSPOINT staat voor u klaar!